500ml sødmælk
3æg
250g mel
rigeligt Vaniliesukker
1spsk sukker
Salt hvad du kan have mellem tommeltot og pejefinger
citronskal fra 1 øko citron
60g smør til stegning
Bland alle de tørre indgredienser
VIGTIGT:
Hvis du vil undgå klumper i dejen så skal du være varsom!!
tricket er at der ikke må komme mere væske i end tørstof!!!
altså
når du har blandet de tørre indgredienser skal du først udslå de 3 æg i og piske som en gal!! så er der en ordenlig næsten tør klump tilsæt så lidt mælk.... ikke for meget!!!
(Denne teknik kan du også bruge i andet der ikke skal være klumper i så som sovs og anden kagedej)
og pisk nu igen så alle klumper er væk! derefter kan du så lidt efter lidt tilsætte al mælken og til sidst det smeltet smør og cirtonskal
Efter min mening skal pandekager være sprøde i kanten og dejlig bløde... du kan tilsætte forskellige smagsvarianter som:
Citronskal
kardemomme
vanilie
kakao
ingefær
Velbekomme:O)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar