Reklame politik


Reklame politik på bloggen RainbowMe
Interesseret i et samarbejde om et reklame/sponsor indlæg, så kontakt mig på regnbuens@hotmail.com

 Flere antropologer og Store firmaer har forsket i hvad reklame har af indvirkning på os mennesker og JA det er det nye og hotte, at bruge os/hinanden… vi spejler os i hvad vi ser hos hinanden og hvad vi får anbefalet, har vi tendens til at købe så derfor er det eftertragtet for firmaer at bruge os som reklame og jeg gør det gerne!!
Vi lever i en verden fuld af reklamer OVERALT. 
Det kan ikke undre nogen at det også sker på diverse blogs. 
Jeg betragter mig selv som en rimelig normal, velfungerende og fornuftig kvinde, som godt kan gennemskue et reklame indlæg, når jeg ser et. OG DET GØR MIG INTET. Uanset om det er betalt eller ej. 

Om reklamegaver, testprodukter eller Give Aways, min uforbeholdne mening om sponsorer til indlæg og give aways

Jeg afholder jævnligt Give-away konkurrencer på bloggen, og deltager i et hav af forskellige og har da også vundet et par stykker. Give aways er i mine øjne til for at forkæle mine læsere (og ja jeg ved godt det er god reklame for firmaerne). Men mine læsere får også noget ud af det!

Når du deltager i mine give aways kan du være så heldig, at vinde en eller flere skønne og eftertragtede præmier. Nogle gange er det ting jeg selv har kreeret andre gange er det ting fundet på loppemarked og andre gange er præmierne sponsoreret. I den forbindelse får firmaet lidt reklame med på vejen fra mig til mine læsere. Og jeg får lidt opmærksomhed på min blog fra gamle og nye læsere Jeg har intet imod, at reklamere for firmaer jeg finder interessante og hvor jeg kan stå inde for produkterne. De produkter jeg anmelder/tester skriver jeg min egen uforbeholdne mening om med mine egne ord.
Jeg vil blive sååå glad hvis de firmaer der kontakter mig sætter sig lidt ind i hvad det er for en blog jeg har og hvad der ville passe godt ind… hvis vores koncepter matcher og det har relevans for mig og mine læsere.

Mine betingelser for at have sponsorer er at det produkt jeg skal reklamere for, forventer jeg som minimum at modtage selv og beholde. Men til gengæld vil jeg lave et delikat, skønt og lækkert indlæg. Jeg forbeholder mig retten til at ytre og fortælle min 100% ærlige mening og holdning om produktet.

Jeg kan selv have taget kontakt til firmaer, eller firmaer kan have opsøgt mig.

Når jeg laver indlægget på min blog vil der som oftes stå følgende tekst i mine indlæg, hvis produktet jeg omtaler på den ene eller anden måde er sponsoreret eller en gave. Når jeg laver indlæg vil jeg henvise til dette indlæg for derved at give mine læsere yderligere info om min holdning til sponsorer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar