Gode Spise Steder.

-Hvis du har hang til italienske spisesteder vil jeg klart anbefale il Peccato ved Axeltorv i indre københavn.
SÅ Ubeskrivelig god mad i moderne omgivelser med det italienske i højseddet, italienske kokke, tjenere og stemning. Har spist der 3 gange nu og det er med stor succes hver gang.
1. gang fik jeg lasagne
2. gang med gavekort fra smartbox hvor kokken bestemte menuen og det var en virkelig lækker 3 retters menu med brucceta som starter, striploin-kartoffelmos-garniture til hovedret og pennacotta til dessert. mums
3. pastapenne med basilikum-pesto.-Hvis du er til Brunch eller sødesager som utrolig lækre kager skal du prøve Grannys House i Søborg udenfor københavn.
stemningen emmer af kolonihave blandet med mormors/bedstemors hus, retro og ikke mindst oldschool.
Perfekt for kreative piger/mødre da der gives fuld inspiration for pengene. Virkelig et besøg værd!


-Har du hang til kød og mega lækre saftige bøffer, eller har du en kæreste/mand du vil forkæle så er Restaurent MASH i bredgade eller på skovridderkroen i charlottenlund, bestemt et besøg værd. how til jer i jylland er der også en i Århus:O)

konceptet er amerikansk og man bestiller en bøf og så kan man selv vælge hvad tilbehør man vil have, der er alt fra maccaroni and cheese, onionrings, fritter til grønsager og salater. så der er flere muligheder og det er bare SÅÅÅ lækkert mums.Det skal også siges at de servere det lækreste brød inden maden, men pas på for der skal også være plads til den mørreste BØFJeg har være på MASH 2 gange. begge gange i bredgade og servicen er i top og altid smilende og søde værter. Priserne er lidt dyrre end andre bøf huse men ville klart vælge MASH frem for andre da det virkelig er godt og prisen værd!!
Brunch på cafe SULT
Nøj det var godt og der var sååå mange lækre ting at vælge imellem... lækre råvarer og jeg vil varmt anbefale det.
Der var god plads og højt til loftet og jeg vil sige at stemmningen var super og der var kundeservice i lange baner. indretningen var minimalistisk og renelinier i forhold til Grannys.


Man kunne få en kaffe, the, cacao m føldeskum som de lavede og ellers var der frit spil, juice, smootie, vand og hjemmelavet saftevand, også var der pølser, bacon, æg, salater, pandekager, chokomusse og hjemmelavet chokopålæg, og meget meget mere...