søndag den 21. februar 2016

Det Nye Hus

Der knokles med den sidste del af hytten og det holder hårdt men vi er klar på at tage sidste tørn.
Vi er startet med lofterne for som vi hurtig blev enige om, enten så gør vi det nu inden indflytning ellers bliver det nok aldrig.
Når der skal opsættes nye lofter kræver det at alle rum står tomme, da det sviner ret så meget og arbejdsprocessen er klart bedre og hurtigere hvis man kan arbejde på det samme i alle rum frem for at gøre et rum færdigt af gangen, for derefter at starte forfra med samme processer igen.Når der skal arbejdes er værktøjet alfa omega da det ellers tager for meget tid, hvis ens udstyr ikke er ordenligt og derfor har vi forberedt os godt. Vi har sat os ind i hvad det kræver, samt set en masse youtube klip og har også en håndværker i familien som vi på igen måder ville være foruden. Tror slet ikke vi var startet hvis det ikke var for ham.
Vi har erfaret af det der med gipslofter ser hammer godt ud da det giver et rent og minimalistisk look som giver huset et løft, men det er ikke specielt nemt at arbejde med, man skal være præcis, vide hvad man gør da der ellers er for meget spild og det vil tage uendelig tid, men det giver os en masse erfaringer, og uh hvor kan vi bande det langt væk til tider og især når vi selv er gået igang og må tilkalde hjælp.Arbejdsbutikken.dk har en masse arbejdsgrej og når det kommer til værktøj kan det være en dyr fornøjelse og hvor der er sparet er der tjent, som kan bruges til flere forbedringer i huset.
arbejdshandsker er førsteskridt på vejen og deres udvalg er stort og med op til 70% besparelse.


Da det nu er sidste del af huset, kan vi nu godt se at vi har en masse erfaring fra de første 100kvm og derfor giver det os lidt håb. Vi prøver i den grad at gør det rigtige først og i den rigtige rækkefølge. Vi spejler os i det arbejde vi har lavet og forhåbenligt kan man se forbedringer, til slut når det hele er færdigt.
Det glæder jeg mig til.


Dette indlæg indeholder reklame.

1 kommentar:

  1. Er i færdig med projektet? Kan se dette indlæg er fra 2016. Er meget nysgerrig.
    Havde i Rengøringsfirma på under eller bagefter? Jeg er nemlig blevet anbefalet https://bierbaum-facility.dk/ til rengøringen, men vil gerne høre lidt om erfaringer og om det er nødvendigt med efterrengøring?.

    SvarSlet