lørdag den 14. januar 2012

Dronning Margrethe den 2. af Danmark Stort Tillykke.

Sikke en national fest det er i dag og København syder og bobler af folkefest.
Der skal såment også lyde stort Tillykke fra mig

Hvis man ikke lige ved det kan man ikke lige se det... har fundet lidt billeder frem fra da min far var i livgarden for mange år siden. Mener det var omkring 79 eller 80. Men billederne kunne faktisk godt ligne at de var taget i dag! Så altså tidsløse billeder med lang og traditionel historie bag. Altså dem af soldaterne dog er der et par biler på et af billederne som afslører tiden...

Sikke meget info man får når man sådan sidder og kigger med i tv omkring slottet og meget mere men jeg har bemærket at vi er det eneste monaki som har åben slotsplads hvor befolkningen må komme helt tæt på palæerne. og vi er det land i verden som har den længeste gå gade.

Mine forældre blev udvalgt til at sidde modeller på nogle billeder til Københavns rådhus. Dette gjorde de fordi Rådhuset manglede lidt billeder på hvordan man også kunne vies på rådhuset.Mn far i rød og blå gallauniform.

Nu vi er ved det med Dronningen og mig :O) så har jeg spillet fløjte i et tamburkorps og min oplevelse med hende på tættere hånd er at jeg og mit tamburkorps spillede for hende på julsølejren mener det var i 98. jeg har været FDF'er i mange år i Mørkhøj og der havde vi et tamburkorps. Mere tætte har hende og jeg ikke været!

2 kommentarer:

  1. Hvor det bare et helt fantastisk, minde du kan vise frem (og endda ret sejt, syntes jeg) ;O)

    SvarSlet
  2. Virkelig fin blog og super fine billeder :-)
    Signe, http://downwithbirdie.blogspot.com/

    SvarSlet