fredag den 14. november 2014

Rengøring med den magiske NANO svamp.

Et lille fredags fif og rengørings tip kommer her, jeg har nemlig opdaget et denne svamp er intet mindre end fantastisk og derfor vil jeg videre give mine erfaringer med nanosvampen til børnefamilier som har endnu mere brug for gode løsninger til nem rengøring.
Denne svamp er brugt i rengøringsbranchen, men er nu mulig at få fat i til private og i den daglige rengøring. Svampen er god til mange ting og derfor mega cool, den kan fjerne sorte mærker fra sko eller tusch på gulve, den kan bruges i bilen til rengøring, den kan hjælpe til at få gryder og skidt i bradepander af.
Der findes mange hjælpemidler som kan gøre rengøring til en nem og overskuelig opgave man skal blot kende de små fif og holde sig opdateret på hvad der kommer af nye smarte løsninger. Du finder en del smarte sager hos gemmas.dk


Hvordan og hvorfor er svampen så god?
Dels er svampen behandlet med det der hedder nano som er noget der får svampen til at suge skidt til sig, dels fordi den er en meget miljø venlig svamp da der ikke skal bruges skrappe og skadelige rengøringmidler, der skal kun bruges vand og der er super skønt i forhold til klima og miljø.
Læs evt mere info om svampen HER 


Gemmas.dk er en shop som sælger altmuligt mellem himmel og jord af sjove, smarte og anderledes sager.
Svampen er genial men også hundehalsbånd med lys er nu på listen over fede gadgets, og noget vi ønsker os herhjemme, kan se der er flere sjove sager med lys som vi godt kunne bruge i den institution jeg arbejder i.
Vi fokusere på pædagogik og indretning, samt det digitale og der er flere af de selvlysende ting og flere af tingene under legetøj som ville være fede at præsentere børnene for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar