ydermere er det lækre salt brugt i forskellige kosmetik og kropspleje produkter som håndsæbe, shampoo og flydende sæbe.
Disse håndsæber er skønt duftende og fås med lavendel og morgenfrue duft og fås hos Helsekost-online.dk
Lavendel Læsø håndsæbe
Håndsæbe fremstillet af de bedste råvarer, det er den sæbe du skal vælge, hvis du elsker duften af lavendler, den dufter pragtfuld af friske lavendel.
Når du har brug for en sæbe til fedtet og uren hud, finder du den lige her. Her har du nemlig mulighed for at få Lavendel Læsø sæbe der virker stimulerende på huden, er bakteriehæmmende og dufter lifligt.
Vil du gerne have en kvalitetssæbe, der er håndlavet og virker mod fedtet og uren hud, så skal du vælge Lavendel Læsø sæbe. Der er følgende ingredienser i sæben: lavendel olie, azulen, kokosolie, vand og mandel olie.
Håndsæbe af morgenfrue olie
Hånd lavet Læsø sæbe, håndsæbe af morgenfrue olie, den er så utrolig smuk i den helt gule farve, lige som solen.
Når du vælger en sæbe med ekstra olieindhold, som sikrer at din hud ikke udtørrer, så skal du vælge denne håndsæbe fra Morgenfruuerne på Læsø. Her få du en lækker sæbe, der er mild parfumeret og den er ekstra god til tør og moden hud. De indholdsstoffer, der er udtrukket af kronbladene virker alle blødgørende og sårhelende.
Der er blandt andet kokosolie, vand, mandel olie, lud, morgenfrueolie udtræk og et par forskellige æteriske olier i den smukke blide håndsæbe af morgenfrue olie fra Læsø.
Andre lækre produkter hos HELSEKOST-ONLINE.DK er Læsøsalt til madlavning, Læsø flydende sæbe og Læsø bodyscrub.
Læsø Saltet har en helbredende virkning på psoriasis shampooen der er fremstillet på afkog af nælde, kamille, mynte og saltrestlage. For dig betyder det, at håret renses grundigt og hovedbunden tilføres samtidig vigtige mineraler og vitaminer. Læsø shampoo med urter og salt, er altså godt for både håret og huden, og giver dig mulighed for at få tilført mineraler, der alle er med til at give dig et mere frisk udseende, samt en god og effektiv behandling mod en tør hovedbund.
Se Her
I år hundrede er der udført saltsydning på Læsø , og op gennem middelalderen udgjorde saltproduktionen fundamentet for øens økonomi. Sydningen blev systematiseret og til sidst havde den et omfang og en effektivitet, der senere har fået historikere og arkæologer til at beskrive den som en industrialiseret proces. Fx fortæller historiske kilder, at øen i 1481 leverede ca. 36 tons salt tre gange om året. Det krævede imidlertid en konstant tilførsel af brændsel i form af træ for at holde sydningen på et sådant niveau, og gradvist blev øen praktisk talt ryddet for skovområder; omkring midten af 1600-tallet var øen således næsten helt uden skovvækst. Derfor blev saltsydningen forbudt ved lov, og i begyndelsen af 1900-tallet blev der iværksat en omfattende genbeplantning.
I begyndelsen af 1990'erne genoptog man saltsydningen på Læsø – denne gang som en kombination af forskning og turistattraktion, hvor sydningen skulle foregå i overensstemmelse med de historiske kilder. Selve sydningen – som stadig finder sted – sker i en rekonstruktion af en saltsydehytte fra middelalderen.
Slutproduktet – salt – er på denne måde kommet til igen at udgøre en del af øens økonomi, idet det både sælges ved hytten og "eksporteres". Desuden har magnesiumsaltopløsninger (som er et restafkom ved sydningen) vist sig effektive i behandlingen af forskellige hudsygdomme som f.eks. psoriasis, hvorfor disse anvendes i blandt andet cremer, der også sælges på stedet. Dermed er syderiet blevet til en vigtig arbejdsplads for øen.
Dette er et sponsoreret indlæg se min Reklame politik
Ingen kommentarer:
Send en kommentar