onsdag den 28. august 2013

Smukke smykker...ÆON

Æon er Smykker med energi og spiratuelle værdier. Yderst smukke og eksklusive. Anja bruger ordene Nordisk spiritualitet om smykkerne som er enkle og eksklusive.Anja Steensig står bag firmaet Æon og siger om smykkerne
   ”Jeg havde behov for at introducere en ny form for æstetik til den spirituelle kultur. En æstetik der var nordisk og minimalistisk. Jeg kunne ikke identificere min egen spiritualitet med østens æstetik, selvom den er både smuk og stærk i sit udtryk.” Derfor introducerede hun for sig selv begrebet ”Nordisk spiritualitet”, der dækker over den enkle rene forbindelse til det guddommelige. Uden religiøse referencer. Uden forklaringer. Bare den personlige relation til det lys, den kærlighed og visdom, der er uendeligt meget større end os selv. Det er den spiritualitet smykkerne repræsenterer.

De sten vi bruger i vores smykker er af aller højeste kvalitet og importeret fra en indisk stensliber, der har sin eget lille sliberi tæt på Mumbai. Han er en spirituel mand, der praktiserer meditation hver dag, følger sin personlige guru og kender til stenenes magiske egenskaber.


Alle smykker bliver lavet med sten, som besidder en særlig spirituel kraft i sig. Eller rettere: Stenene hjælper dig med at åbne op og modtage de spirituelle følelser. Både i kraft af sig selv og ved at sidde synligt på f.eks en fingerring, så du hele tiden bliver mindet om din egen forbindelse til hele resten af universet.”

Samtidig har smykkerne et meget rent og skandinavisk look, og det er helt bevidst.
”Jeg synes, at æstetikken omkring spiritualitet har det med at hænge fast i en anden tid. Det er tit noget med meget tunge, religiøse symboler og mørke farver. Jeg ville gerne gøre det mere tidsvarende. Mere moderne. Vi er jo mange, der tror på og dyrker spiritualiteten, men som slet ikke kan genkende os selv i den gamle æstetik. Det vil jeg gerne lave om på,”


Processen for tilblivelsen af lige netop det smykke man ønsker er ganske speciel og derfor unik
Du vælger først den sten du føler mest tiltrækning til derefter går smykkedesigner og kanal igang med at udarbejde smykket med ens navn liggende ved siden af sig så alle energi kommer ind i smykket!
Virkelig specielt og anderledes men med stor styrke.

Smykkerne ligger i den dyre ende af skalaen fra 1500kr til 5200kr
Lige nu er der en konkurrence på facebook så klik ind og deltag HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar