lørdag den 15. februar 2014

Don't cry for Me Argentina...

Min far blev fejret og vi skulle alle i det ny teater og se Evita, jeg var i biografen da den udkom som film med Madonna i rollen som Eva Peron. Det er dog mange år siden så det var bestemt ikke dårligt ar få opfrisket hukommelsen om hendes liv. 


Det er altid en oplevelse at komme i teateret men vil sige det nu ikke er en glad musical! Der hærsker en dyster stemning og nu egentlig tragisk historie!


Eva Perón voksede op i stor fattigdom som datter af Juan Duarte and Juana Ibarguren . Faderen var rig men gift med en anden end Evas mor og forlod Eva og familien da hun var et år. Som 15-årig kom hun til Buenos Aires, fast besluttet på at blive filmstjerne. Selv om hun hurtigt blev kendt, rakte hendes talent ikke til stjernestatus. Den fik hun først da hun giftede sig med General Juan Peron Da han kort tid efter blev udnævnt til præsident, fik hun en overvældende modtagelse af det argentinske folk, der så hende som en helgen. De døbte hende Evita. I sin kamp for de fattige blev hun landets mest magtfulde og omtalte kvinde.

Selv da hun fik konstateret uhelbredelig kræft fortsatte hun sin kamp for arbejderklassen. Den 26. juli 1952 døde Evita 33 år gammel og efterlod Argentina i landesorg.

En skøn aften i godt selskab med en skøn middag og underholdning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar