torsdag den 12. februar 2015

Mænd og Høns...

Jeg er lige kommet hjem fra biografen og sikke en oplevelse, Mænd og høns var på lærredet og der var godt nok mange sjove replikker og handlingen, tja dén kan der tolkes og diskuteres ret så meget på.
Hund (labrador), tyr, mus, høne og ugle.
Den var absurd på mange , måder, måden at omgås hinanden på, at alt hjælper ved at slå og yde vold samt de sociale aspekter med koder/regler, dyreetik og en overdreven lyst.
Dyrene spiller en roller som man ikke lige først ligger mærke til. Men senere finder man ud af hvor stor en betydning de har og derfor binder filmen sammen på en underfundig og mystisk måde. Det bliver forståeligt og mændenes handlinger giver en mening.Mon plottet var inklusion og at der skal være plads til forskelligheder i vores samfund, og så det med at, alle har ret til liv og hvorfor lige det med de hareskår?
Kommer også til at tænke på plottet med at kende sit ophav og vide hvor man kommer fra, som spiller en essentiel rolle i filmen, samt fokus på gensplejsning og det perfekte menneske, eller mangel på samme, og etikken omkring hvad der sker når vi begynder at eksperimentere med stamceller og ligne.

Eller vil filmen mere end det?


Der er nok at tænke over og især de sjove kommentare fra filmen giver igen og igen et smil på læben.
Det er godt nok mange kageruller du har, piger, du ryger i buret...
Tror at jeg må se den igen en gang når den kommer ud så der kan skabes mere forståelse og mening, men samtidig grine over de sjove strofer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar