tirsdag den 24. februar 2015

Nyt hus i sigte...


Lejligheden er sat til slag og vi drømmer om mere plads, hus, have og luft, ikke for meget arbejde med et nyt hus men alligevel, vil vi gerne sætte vores eget præg og på sigt kunne det godt være det måtte blive nødvendigt at lave et badeværelse om eller noget i den stil. Vi er bestemt ikke til det med at købe et hus for derefter at rive alt ud og sætte nyt i.


Det vil vi ikke kunne overskue og da ingen af os er håndværkere eller noget i den stil vil det være en for stor mundfuld hvis alt skal laves og man skal starte forfra.
Det er blot vores ide men om det holder overhovedet? når vi nu skal have det nye hus, ved jeg ikke, så derfor har jeg søgt lidt rundt og fundet en side der hedder hjem og byg som netop kan hjælpe med omrokering, nedrivning eller isætning af nye vinduer, når det kræver håndværkere så kan de hjælpe.
Siden er nem og overskuelig og der gives ideer og forslag til hvad der kan forbedre dit nuværende eller kommende hus.I afsnittet om nye vinduer gives der gode råd og nyttig information om vinduer, hvad du skal være opmærksom på og hvad du bør tjekke inden du bestiller nye. Der gives en ide om hvad sådan noget koster og hvordan du skal gribe det an, du kan få 3 tilbud fra forskellige firmaer og du kan få en fagmand indover så du ikke får taget en forkert beslutning.

http://www.bygoghjem.dk/haandvaerk/vinduer-doere/nye-vinduer


Når man skal invistere mange penge i et hus skal man kigge sig godt for og altid rådføre sig med fagfolk og professionelle så man ikke køber noget forhastet eller at man senere finder ud af at man har købt katten i sækken. derfor skalder en byggerådgiver med ud for at se på standen af huset og for at se om der er noget galt med huset så man på forhånd er bekendt med fejl og mangler. tilstandsrapporten kan da hjælpe et godt stykke hen af vejen men alligevel skal der fagfolk på. Renten er lav så det er bare om at få handlet nu og vi er godt på vej. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar