torsdag den 5. november 2015

Fordi smag betyder noget...

Første gang jeg fik øje på Nicolas Vahés produkter var hos et vennepar for ca 1,5år siden, vi smagte en dressing til en salat som Mia havde lavet og mums den var go, samt en af de mange salte og peber. Siden har jeg smagt flere af produkterne og vi har givet produkterne i housewarming gave til et andet vennepar som ikke kendte til dem og kokken Nicolas Vahé. De blev hooked ved første bid og især Bernaise mayoen var de glade for.
Da det var fars dag gav jeg kaffesirup med karamelsmag til min far. Den pynter i deres nye køkken sammen med andre produkter som min mor forkælede med.

http://designkataloget.dk/

Nu står vi, min kæreste og jeg selv i den lykkelige situation at vi flytter i hus lige om et par dag, og gud hvor vi glæder os. Dette indbefatter selvfølgelig en masse hårdt arbejde med at flytte, male og købe lækker indretning som vi/JEG glæder mig helt vildt til. Der skal om noget tid, når vi nu er nogenlunde klar, holdes housewarming og der ønsker vi, helt sikkert produkter fra Nicolas Vahé, er der noget mere lækkert end at kunne pifte maden op med noget som lige giver det ekstra. Ydermere er designet vildt moderne og lækkert at se på, hvilket kan opdatere, et køkken som måske ikke er helt nyt.

indretningsmæssigt er det pænt når der står flere produkter i små klynger og pynter som på billedet og en anden lækker ting er de brætter som netop kan indramme produkterne på bordet så det ikke kommer til at se ud som om det roder, men er mere æstetisk og nøje plaseret på den helt rigtige måde.

Nicolas Vahé udvalg og produkter vokser men der hvor det hele startede var med krydderier og det at tilsætte maden en unik smagsoplevelse uden at gøre god madlavning kompliceret. Ideen er også at sammensætte kryderier på en måde som ikke er set før og derfor give en ny og anderledes smagsoplevelse.

2 kommentarer:

  1. Det er meget lækre krydderier, har for smagt lidt :-)
    Men bør nok bygge et lille depot op, da det gør maden ekstra lækker.

    God snevejrs søndag aften :-)

    SvarSlet
  2. If you've decided that you want to create limited edition T shirts, Flag,egne, logo, USB stick, banner based on your designs, then perhaps you can visit our website for best tips about it. Here's what you need to know about designing. see more at: Design dine egne plakatter

    SvarSlet