mandag den 2. november 2015

SÅ er det nu de damer...

Tiden nærmer sig og derfor er det tid til at få tænkt på bilen. Der skal skiftes fra sommerdæk til vinterdæk og derfor er det om at få ringet/booket/aftalt noget med mekanikkeren, før det er forsent og alle de gode tider som passer os arbejdende kvinder.
Det skal lige passe at der kun er tider kl bæ eller midt på dagen hvor man jo altså er på arbejde.
Alle prognoser siger at vinteren bliver hård, uhhh håber det altså ikke men tja det er jo det de siger, noget med at vinden kommer fra grønland og ned over os hvilket den ikke plejer og derfor skulle det bliver ekstra hård.


Ydermere er det vigtigt at få tjekket om dæk mønster er som det skal være så der ikke sker ulykker og man skrider i sving og i glat føre. Hvis mønsteret på dækket ikke er iorden så tager det også tid at få bestilt hjem, hvilket der lige skal medtænkes i planen og derfor er det NU NU NU.

Hos BilligAlu.dkhttp://www.billigalu.dk/vinterdaek/ kan du få et godt tilbud og læse meget mere info om dæk, fælge og praktisk information om skiferie.
i pressenmedelsen Hård vinter kan give kaos på vejene, fortæller de at hvis dækmønster ikke er korrekt vil bilen ikke have ordenligt vejgreb og dermed risiko for ulykker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar