fredag den 31. oktober 2014

Magasin Event 1 November

Magasin har proklameret i deres nyhedsbrev at man kunne få en goodiebag i dag og det ville jeg da super gerne ha' kl 9.30 tog jeg ned til magasin i Lyngby og stillede mig i kø og Gud hvor havde mange mennesker set opslaget!     
Da klokken blev 10 åbnede vagten døren og vi løb op på 3sal og fik den lækre goodiebag! 

Så har du et goodiecard til magasin? Kunne du fosøge dig måske er der flere tilbage?? 

KUN TIL DIG!

HUSK DIT GOODIE CARD ELLER MAGASIN KORT
Magasin er hele Danmarks julegavehus. Som noget ganske særligt uddeler vi goodiebags fra lørdag den 1. november kl. 10. Den indeholder; dit personlige julekatalog, Lyngby Vase 8 cm hvid, vand og chokolade (værdi. ca 200,-). Vi har 10.000 stk. og de uddeles efter først til mølle. Skynd dig, du kan hente din goodiebag på 3. sal i Magasin Lyngby! Husk at få scannet dit Goodie Card/Magasin kort ved afhentning. Der uddeles en pr. kort. Gælder ikke medarbejdere i Magasin.

JULEN STARTER I MAGASIN
Før vi ved af det, er julen over os og derfor står Magasins forretninger allerede nu klar til at vise jer den bedste og smukkeste jul nogensinde. Hylderne bugner af gaveidéer og vores gratis julemagasin, med mere end 220 siders inspiration, kan hentes i alle Magasins forretninger.

Weekenden byder blandt andet på:

- Goodiebags til de 10.000 første Goodie Card og Magasinkort kunder fordelt i alle forretningerne
- Konkurrencer med mulighed for at vinde gavekort til alle julens gaver
- Live musik
- Julelysene tændes Ydermere kører magasin et super tilbud her 1 og 2 november, så hvis du handler for over 500kr får du 100kr i en vaucher som du kan bruge i de næste 19 dage!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar