tirsdag den 28. april 2015

Garn på tilbud...

Det kreative GarnFolk skal spidse øre lige nu og her... der er nemlig godt nyt til alle som kan hækle og strikke eller i det hele taget DIY mennesker.
Når du er fiks på fingrene og kan skabe noget med hænderne er det en gave du har fået og det skal bruges fornuftigt, kreativt og skabende.
Har du en opskrift liggende på en lækker trøje, vest, kjole eller noget helt andet som du ikke lige har fået gjort noget ved så er det nu du skal slå til.
Hos RITO garn og hobby er der hele 35% på 21 forskellige garnkvaliteter.
Der er forskel på garn og derfor skal du vælge nøje efter når du køber men dette tilbud gælder på garnmærker som Drops og garnstudio.


Måske forbinder man ikke forår og sommer med garn og tykketrøjer men som det danske vejr, skifter og er enormt lunefuldt, ved man jo aldrig hvad der er behov for, og der er da ikke noget bedre end en lækker trøje til de koldere sommeraftener. Hvem der bare kunne strikke.


Jeg er helt vild med farve sammensætningen på garnerne og giver en rar og sommerlig stemning, med de bløde rosa, lavendel farver.
Rito.dk sælger altså alt til stik og hækling og har lidt til patchwork samt opskrift og inspirations bøger og opskrifter. kig forbi og se om der skulle være noget som du står og mangler.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar