onsdag den 29. april 2015

indbegrebet af romantik...

Kæresten og jeg er på udkig efter drømmehuset og vi har store tanker hvad det angår... men med tiden og jo mere vi kigger og mærker efter hvad vores behov og mave fornemmelse siger os, er vi på vej til at indskrænke de vilde og store tanker hen til reelle huse og hvad der absolut skal være og hvad vi kan leve med/uden.
Der gøres mange overvejelser  da det for os er en stor beslutning og det skal føles helt rigtigt.


 En af de ting vi ser efter er stemningen i huset ikke så meget indretningen for der skal vi jo heldigvis selv sætte vores helt eget præg. Men mere på selve bygningen og er der noget vi begge bliver betaget af hver gang er det de romantiske og gamle huse. Især dem med stråtægtetage og bindingsværk. Der er bare noget ganske rart og trygt i sådan et hus. En anden ting vi kigger efter er om der er harmoni og en rød tråd gennem husene, især hvis huset er af ældre dato må køkken godt være nyt men dog holdt i tråd/tro med/mod det gamle, sådan at stuk bliver bevaret og ligne.

I mit tidligere hus som var fra 1924 der var sprossede vinduer, halvhøje paneler og nemlig stuk en roset i loftet, og derfor valgte jeg at fuldføre stilen ved selv at sætte stuk op i hele loftet og roset ved den i loftet som ikke havde stuk. 
På ingen måder besværligt men med lidt snilde fik vi det hele sat op, det krævede ikke det store men med sav og fugepistol gik det som en leg og nøj en lækker deltalje som jeg på ingen måder ville have været foruden. Det sætter prikken over i'et.

http://www.maler-maling.dk/stuk-rosetter/fodlister-af-stuk

Hvis du netop går med drømme om stuk og istandsættelse hvad end det er hus eller lejlighed, er muligheden for at skabe stemning og fuldføre/restaurere hvad der end måtte med stuk eller paneler fra maler-maling.dk

www.maler-maling.dk/stuk-rosetter/loft-rosetter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar