torsdag den 29. september 2011

PAKKELEG

Endelig blev jeg den første til at melde mig som modtager af en fin lille pakke og jeg blev den første hos hende her En sommerfugls bekendelser:O)

Sikke man dog kan gå og glæde sig til at se hvad det er man modtager...
og jeg skal sige at der kom en ubeskrivelig dejlig duft strømmende imod mig!! da jeg åbnede pakken i den fine pink æske...

THE var duften og nu er jeg jo ikke den der drikker the og kaffe i stride strømme men sikke en duft så nu vil jeg gøre mig et forsøg på endnu en gang at blive voksen eller måske ville nogle sige at man bliver en rigtig pædagog når man kan drikke the og kaffe...

Ydermere var der nogle små forme til chokolade eller andre små lækre hapsere og de fineste sukkerblomster til at decorere kager med så glæder mig til at jeg skal bruge dem på den næste kage!SÅ nu vil jeg kaste pakkelegen videre til de to næste der melder sig på banen hos mig så sender jeg en pakke afsted til jer også sender i en pakke retur til mig!
Når i så modtager pakken fra mig og fortæller om det på jeres blog giver i så 2 nye mulighed for at deltage:O)

3 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke helt gennemskue om den her blogleg er den samme som du også har længere oppe? Hvis ikke det er, så vil jeg rigtig gerne være med :)

  SvarSlet
 2. altså du får en pakke af mig også sender du en retur og giver legen videre hos dig:O)

  vil du være med?

  SvarSlet
 3. Det er nemlig lige det jeg gerne vil :)
  Du kan skrive en mail til mig på inafensmark(a)gmail.com

  SvarSlet