søndag den 18. maj 2014

Velplejede sommer negle... et must

Skønne Kvinder har brug for et godt fundament og et smukt ydre, og derfor må man ikke glemme fødder og hænder som er med til at give et fuldendt look. Den bedste vej til smukke negle er at passe og pleje dem.
Jeg fik lige set på mine fødder igår og blev helt pinlig og måtte staks gøre noget! Når det gode vejr kommer er det jo frem med fusserne og de flotte sandaler og revnede fødder med gulnede negle får selv de dyreste designer sandaler til at blegne, og det skulle jo helst ikke være tilfældet vel?

Det tager ikke lang tid at få skønne fødder og de minutter skal man unde sig selv da man få det så godt med sig selv som al wellness. 
Her kommer lidt tipssom jeg har samlet i gennem årene til skønne og velplejede fødder som sagtens kan gøres ved egen hjælp. Wellness for hænder og fødder.


Start med Fodbad

Det første og vigtigste er fodbadet. Fyld en balje halvt med varmt vand og hæld fodsalt i. 
Blødgør dine fødder i mindst 15 minutter.
Skrub døde hudceller af
Tag fodbørsten/fodfilen/fodstenen og skrub og massér dine fødder. Dette er hemmeligheden bag skønne fødder, der forvandler dine vinter tørre, kedelige fødder til at stråle af velvære.

Fjern tør hud og husk det flere gange om ugen
Rens dine fødder i fodbadet. Tør dem i et håndklæde, så de stadig er lidt fugtige.

Arbejde med pimpstenen
Tag pimpstenen og fodfilen og arbejd med problemområderne. Problemområder er de områder, hvor der opbygges hård hud, som regel på hælene og på fodballerne. Fil evt. neglene oven på selve neglepladen for at få dem lyse, jævne og lidt tyndere

Fugt fødderne med dejlig fed creme
Fugt og creme er alfa og omega for at få flotte fusser. Der findes rigtig mange gode produkter til tørre fødder  så det er bare med at smøre dem godt ind.

Klæd dine fødder på

Klip og fil dine negle samt læg 2-3 lag neglelak på - Voila! Du har nu smukke fødder!

1 kommentar:

  1. Fedt med lidt selvforkælelse<3! Godt indlæg :)

    Kig forbi og smid gerne et par kommentarer<3
    - amazinglaugh.blogspot.dk

    SvarSlet