mandag den 12. maj 2014

Milkywalk.com


Børn er skønne, og som helt små har de nogle dejlige, bløde, søde små fødder - og de skal værdsættes og passes på. Deres fødder er så fine og perfekte, fordi de ikke er pakket ind i sko.

 Babyfodens knogler er bløde og føjelige. 
Barnets fod er mere firkantet end den voksnes
fod, da barnets tæer er næsten lige lange. Det helt
lille barn har god kontrol over alle tæer,
så foden kan bruges som en “ekstra hånd” til at 
holde fast og udforske ting med. Barnets
fødder ser ud, som om de er platfodede, men det er
ikke tilfældet. Under svangen er der
en fedtpude, som udfylder svangbuen. Den forsvinder
spontant i takt med, at barnets fod
udvikles.
Hos børn i 1-2 års alderen vokser foden ca. 2 cm på
et år. Hos 2-3 årige vokser foden ca.
1½ cm om året og derefter ca. 1 cm årligt. Børns fø
dder er først udvoksede ved 16-18 års
alderen.

Men når børnene er 10-15 måneder kommer der sko på fødderne, og det er en helt anden historie. Herfra er det vigtigt at købe de rigtige sko til børnenes fødder, så de kan blive ved med at være fine, bløde og helt, som de skal være.

Et godt trick til at købe sko til sine børn er at tegne et omrids af barnets fod, lægge et par millimeter til, og klippe skabelonen ud. Det skal gøres om eftermiddagen, hvor foden er størst. 
Nu har du en skabelon af dit barns fod, som du kan lægge i skoene og finde ud af, hvilke der passer bedst ud fra skabelonen, inden du beslutter dig for, hvilke sko dit barn skal have. ”Men selvom skabelonen er god, er det altid bedst, hvis du kan tage dit barn med ud at købe sko, så barnet kan prøve skoen på stedet, og du kan se, om den passer.”

Et gammelt kinesisk ordsprog siger: „Har du ondt i dine fødder, da glemmer du alle andre bekymringer”. Til gengæld bliver det så som så med hvile og ro, for fødderne råber forarget: „Hvorfor passede du ikke på mig i tide”? Og det er svært at slappe af med alt det råberi.


Lige nu har Milkywalk en fed konkurrnce på Facebook hvor du kan vælge 3 par sko fra hjemmesiden og simpelthen vinde dem!

Konkurrence lyder således: Vind 3 par valgfri børnesko fra MilkyWalk
 

Milkywalk fejrer deres nye shopdesign med en lækker konkurrence.
Sådan deltager du: Find de 3 par børnesko du bedst kan lide i MilkyWalk webshop og skriv et link til dem eller skriv varenummeret samt ønskede størrelser for hver model i kommentarfeltet på Facebook.
  

Skoene finder du på MilkyWalk: http://www.milkywalk.dk/shop/frontpage.html

Vilkår: maks 1 kommentar per deltager. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning fredag d. 16. maj 2014. Milkywalk tagger vinderen i kommentarfeltet hvis muligt og sender ellers en besked til vedkommende på facebook ( bemærk at beskeden vil ligge i 'andet' og ikke 'indbakken')

Ingen kommentarer:

Send en kommentar