torsdag den 1. maj 2014

Regnbue BlogLeg Grøn

Bloglegen om regnbuensfarver har jeg jo selvfølgelig meldt mig til hvilket jo var selvsagt i min verden da det handler om regnbuer, farver og en go leg denne første uges blogleg er om regnbuens Grønne farve.

Er igen bagud og derfor kommer der det grønne indput!
  
Jeg har bestemt at disse indlæg om farver skal indeholde:

 -Et regnbuebillede 
-En flot og lækker regnebuekage  
-Ting fra mit hjem med den pågældende farve  
-Hvad siges der om farven
-Et stykke håndarbejde i regnbuens farver Fed Mint grøn blender og ur fra Kähler.
Grøn er farven for natur og sundhed. Den repræsenterer vækst, natur, penge, frugtbarhed og sikkerhed. Farven grøn er en afslappende farve, der er behagelig for øjet og som efter sigende skulle have en helbredende kraft. Den bruges ofte til at repræsentere noget, der har med sundhed at gøre. Mange farmaceutiske og ernæringsmæssige virksomheder, bruger grønne farver i deres logoer og i deres materiale, til at reklamere for sikre og naturlige produkter.
Mørkegrøn er ofte forbundet med militæret, penge, finans og bankvirksomheder. Den grønne farve er fuld af balance og harmoni. Fra et farvepsykologisk perspektiv, er det farven grøn, der sætter hjertet og følelserne i balance, og skaber ligevægt mellem hovedet og hjertet. Den grønne farve er en følelsesmæssigt positiv farve, som giver os evnen til at elske og pleje os selv og andre betingelsesløst. Som naturlig fredsstifter, skal grøn undgå tendensen til at blive en martyr. Farven grøn elsker at observere, er en god lytter og vejleder, og egner sig som f.eks. socialrådgiver. Grøn elsker at bidrage til samfundet. Den arbejder gerne med velgørenhed og er den gode forælder og hjælpsomme nabo.


'
Se det tidligere indlæg om Rød
Se det tidligere indlæg om Orange
Se det tidligere indlæg om gul


Ingen kommentarer:

Send en kommentar