lørdag den 31. maj 2014

Køb blomster, køb blomster en rose sååå RØD...

Er der noget bedre end at få en buket blomster, nej vel? det kan både være dejligt i gode stunder men også når livet gør ondt på den ene eller anden måde.
Når det er ens fødselsdag eller ved en særlig god lejlighed som bryllupsdag, afsluttet uddannelse eller andre stunder som skal fejres.
Enten af en man elsker, eller fra venner eller kollegaer.
Sådan en skøn buket kan også være med til at hjælpe på humøret hvis man ligger syg eller er kommet noget til. Da det tit er når det ser aller værst ud, eller når det er aller sortest, at tanken som ligger i blomsten varmer mest.
Det at man ved der er nogle som tænker på en og holder af en. Lige der varmer det og det er det blomsterne er symbol på.

http://blomsterlyngby.dk/


Hos Din Florist i Lyngby er der et væld af muligheder når der skal gives blomster, tit er det ikke en mulighed at give dem personligt og derfor er udbringning en skøn mulighed for alligevel at vise at man er der og blot vil sende en tanke.
Så der kan glædes med blomster i Lyngby og omegn.

http://blomsterlyngby.dk/

Du kan bestille buketter til udbringning på private adresser frem til kl. 13.00 på dagen for leveringen. Du kan bestille både online og igennem hjemmesiden - eller du kan ringe på telefon 23 11 00 69 - på alle hverdage imellem 9.00 og 17.30.
Bestilling af bårebuketter som vi skal aflevere til en begravelse i en kirke - på et bestemt tidspunkt - skal vi dog have dagen i forvejen. Du kan bestille bårebuketter til begravelser på vores hjemmeside - helt frem til kl. 23.00 dagen før begravelsen finder sted.
Du kan også ringe og bestille bårebuketter eller kranse på alle hverdage imellem kl. 9.00 og 17.30.

Din Florist garanterer altid levering af smukke blomster, og udvælger altid de bedste, og mest friske blomster stilke hos deres blomster grossister.
Kunderne, kan derfor være sikre på - altid at få de bedste og mest friske blomster.
Hvis du har særlige ønsker til din blomster bestilling mht.blomster sorter eller farver tag venligst kontakt til butikken HER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar