torsdag den 22. maj 2014

Earpods i leopard og zebra

Er slet ikke færdig med dyreprint og nu kan man også få de fede earpods med print.
Fedt at gå sommeren i møde med cool høretelefoner når du skal på ferie og stranden. Du kan rigtig få slappet af med skøn musik eller lydbøger, og så er der brug for god lyd! 
Høretelefoner er ikke bare høretelefoner disse besider nemlig flere funktioner og er af glimrende kvalitet, og virker både til mobiler, computere, tablets, og meget andet. Deres udformning minder om den fra de medfølgende earpods til Apples nye iPhones


Det smarte ved disse er også at der er indbygget volumenkontrol og microfon så du også kan bruge dem i bilen eller på cyklen uden at skulle bryde loven med håndholdt!
Der er altså utrolig mange tidspunkter hvor de er super anvendelige, ved træning eller når du skal til og fra arbejde eller skole.
som en ekstra ting er der også fjernbetjening med så du kan styrre det hele selv om mobilen ligger i tasken eller lommen.


Jeg har fundet disse skønne høretelefoner eller headsets om man vil, hos soundpod.dk som har 24 forskellige modeller og farver så der er noget til en hver smag, samtidig med er de billige så man kan sagtens købe flere så det passer til ens outfit.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar