mandag den 12. maj 2014

Bestil tilstandsrapport hos OBH-Gruppen

Når man skal sælge sit hus, er det en forudsætning at bestille en tilstandsrapport og et el-eftersyn for at tegne en ejerskifteforsikring sammen med et lovpligtigt energimærke. Dette er alfa omega, når der skal sælges, at der er styr på tingene, ellers får man ikke solgt.

Der kan være mange grunde til at man vil sælge men hvis salget ikke skal trække i langdrag er det en stor fordel at man er i trygge hænder hos folk som ved hvad det handler om og har stor erfaring indefor områder man ikke selv ved en dyt om.
Som rådgivende ingeniørfirma siden 1965 har OBH-Gruppen eksisteret i næsten 50 år og har opbygget erfaringen og ekspertisen om danske boliger. 
Vores viden bliver også din, som kommer til udtryk i en OBH tilstandsrapport. OBH-Gruppen har mange års erfaring i udarbejdelse af en tilstandsrapport af alle typer huse i Danmark lige fra fritidshuset i Skagen til et lille byhus på Bornholm. 
Vi tilbyder en landsdækkende service med bygningssagkyndige ansat i alle områder af Danmark.Så med OBH-Gruppen og en Advokat i ryggen kan du trygt sælge. tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærkning laves af OBH-Gruppen ved et besøg og dette gør det nemmere og billigere end at tage kontakt til flere forskellige.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar