tirsdag den 19. august 2014

Foodporn af den skønne og delikate slags

Børnemad eller indbydende mad for børn og voksne?
Udtrykket at man spiser med øjnene er sååå sandt og uindbydende mad er svært at få ned da psyken spiller en afgørende rolle når det gælder mad.


Den seneste tid er der gået mad og pædagogik i den for mig og jeg har fulgt med i debatten om kræsne børn og hvordan man får disse til at spise eller prøve at smage nogle madvarer som de ellers ikke ville og der er godt nok mange bud på facebook jeg har samlet lidt inspiration til jer.


disse nul sukker politiske tider er der også vildt mange skønne bud på fødselsdags anretninger som netop giver det som i gamledage gav børn en dejlig oplevelse når en kagemand blev serveret.
Så gør noget ud af det selvom der ikke er sukker indvolveret og gør hvad du ville have gjort hvis du skulle have bagt som i gamledage. Nu bare på en ny og anderledes måde, det handler om at tænke anderledes men stadig give det kulturelle videre som en fødselsdag er og oplevelsen skal stadig være som da man selv var barn, bare med et lille twist og få indgredienser udbyttet! 1 kommentar:

  1. Sejt!!! Måske man skulle være lidt mere kreativ i madpakken. :)

    SvarSlet