torsdag den 28. august 2014

BUTTERFLY, my man

Er der noget mere klassisk og stilfuldt for en mand end en butterfly og kunsten at mestre at binde den helt selv, men øvelse gør mester. Den nye trend med butterfly er moderne og giver et andet pift til et suite end et slips som er mere konservativt.
Butterflyen er ungdommelig og fås i flere varianter som prikkede, farverige og de mere retro og skæve strikkede af slagsen.
Dem er jeg helt vild med, elsker det anderledes og hjemmegjorte look, som giver nærvær og forbindelser til mormors strikke, hækletøj som igen giver hyggen og det rare som ens bedsteforældre kan give.
Jeg har fundet et sted som hedder burgana.dk som sælger butterflys i et væld af muligheder i design, farver, og stoffer samt mønstre.
Indenfor butterflys findes 2 varianter dem som man selv skal binde og dem som er bundet i forvejen
Se mange flere strikkede butterflys HER
Det at mestre en butterfly, er ikke en smal sag men øvelse gør mester og her en en lille guide hvis din mand eller du selv vil øve sig.
Igen ligger jeg vægt på kundeservicen som i danmark er en mangelvarer og her yder de Fri fragt som en super skøn service for deres kunder, samt gratis retunering af varer inden 30 dage.
Flere køber har på TRUSTPILOT sagt ord som disse:
Fantastisk
Findes ikke bedre
Bredt udvalg
Hurtig levering
Gode anbefaling og servicen er i top.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar