torsdag den 14. august 2014

Hvide tænder, Ønsker vi alle.

Hvide tænder er tegn på sunde og velplejde tænder og det er der ikke nogle mennesker i verden der ikke ønsker, eller det kunne jeg ihvertald ikke forestille mig.
Hvide tænder er tegn på velstand og at de sundhedsmæssige kår er iorden men alligevel kan man faktisk gøre endnu mere selv ved at børste tænder med en blegeskum.
Skummen bruges i stedet for din normale tandpasta og virker ved at fjerne de misfarvninger der er opstået ved f.eks. rygning, kaffe, rødvin og andre farvede fødevarer. Fordelen ved denne blegeskum, frem for almindelige tandpastaer, er at de meget små partikler i skummen, trænger ind, hvor en almindelig tandpasta ikke kan komme.


Clean & White blegeskum, er en yderst effektiv og skånsom måde at blege dine tænder på fordi den er skånsom og fjerner misfarvninger.
Tandblegning uden peroxid er mildere og bedre ved tænder, mund og tandkød. Ikke peroxide produkter er derfor mere sikkert at anvende end produkter med peroxid, de er også velegnet til personer med sensitive tænder.
Hvor kan dette produkt så købes Dansmile.dk forhandler produktet samt andre blege produkter som kan understætte denne blegeskum.


DanSmiles tandblegningsprodukter er udviklet i USA, som er de førende inden for tandblegning. Produkterne er udviklet med det mest effektive ikke-peroxid, EU godkendte tandblegnings system i verden og det er netop derfor DanSmile har valgt disse produkter fra USA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar