tirsdag den 26. august 2014

Kender du Uniwatches.dk?

Uniwatches er en shop som forhandler ure i top kvalitet med fokus på lækre mærkeure som Burberry, D&G, Armani og Police.
Uniwatches er autoriseret forhandler af nogle af mærkerne og derfor som en selvfølgelighed fås det officielle garantibevis med ved køb af uret. Så skulle der mod forventning være noget galt med uret er der dækning.
Ydermere er der tilknyttet en dygtig urmager som repererer dit ur hvis der ellers skulle være noget.
Dette er skøn og utrolig god kundeservice, som eftehånden er en mangelvarer og derfor skal det værdsættes og siges højt når shops yder deres kunder den bedste service!

http://www.uniwatches.dk/brand/burberry-ure/


Uniwatches er 100% danskejet og har mange års erfaring indenfor detail- og internet handel, så du er på den måde sikret, at Uniwatches er drevet professionelt og med en lang række gode danske værdier krydret med nogle gode input fra det internationale.
Visionen er klar, at blive en af verdens førende indenfor sin branche med urhandel, samt at blive officiel forhandler af alle ur mærker på markedet.
Sådan en vision forpligter og derfor er det vigtig at få god service så man på den måde kommer igen og derved også køber det næste ur hos dem. Det er os som købere der holder hjulene igang.

http://www.uniwatches.dk/product/dkny-ny8539-dameur-10269


Så altså der sælges moderigtige ure i mange prisklasser og til mange forskellige aldre og til forskellige sammenhænge som fest, job, klassisk eller ungdommeligt. Alt fra retro digitalure til de dyrere mærker som Luminox og Tissot.
 
Siden er nem og overskuelig og du kan søge på mærker såvel som kategorier se bare HER
Siden har fået kanon gode anbefalinger gennem TRUSTPILOT hvilket ikke siger så lidt de er hurtige til levering, yder god og skøn kundeservice og meget mere læs evt flere anbefalinger HER

http://www.uniwatches.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar