tirsdag den 30. december 2014

Børnebutikken Filimai.

Træd ind i det fineste børne univers hos Filimai.dk, de lækreste børne sager findes nemlig lige der. Det er kræs for alle sanser at gå på opdagelse i det legende univers som skaber rum for læring og udvikling hos det lille barn.
Du finder alt det gode og ikke mindst lækre legetøj, som gåvogn, puder, bamser og udstyr som kan sætte gang i den gode rolleleg.
Skal du netop igang med at indrette børneværelse, vil tippyen være den perfekte hule, og de fedeste posters vil sætte prikken overi'et på værelset kig under kategorien interior.


Vil du følge butikken og få inspiration og nys om nyheder og tilbud så følg Filimai på facebook og på nyhedsbrev HER (tilmeld dig i bunden af siden).


Skønne mærker som LuckyBoySunday, Le Toy Van, Moulin Roty og RJB Stone forhandles hos filimai og mangler du en gave til barnedåb, fødselsdag eller en gave til bare fordi... er det en oplagt mulighed at finde den Her, hvad end gaven skal være, lille eller stor, til større eller mindre børn, findes der et utal af muligheder.Ingen kommentarer:

Send en kommentar