fredag den 1. maj 2015

Dullegrej uden snyd og farlig kemi.

Tænker du over hvilke produkter du bruger, hvad enten det er hår, hud eller makeup? Mere specifikt om de indeholder usunde stoffer og farlig kemi som ikke er godt for dig?

http://www.naturskon.dk/

Man kunne undes og ligefrem spørge om det ikke er lige hysterisk og hypet nok? Altså det er jo bare makeup som jeg renser af igen, shampoo jeg skyller ud af håret og creme som jo ikke bruges hver dag. Det eneste der er at sige er NEJ Desværre. Der kan gemme sig ufattelig meget kedelig kemi i sådan noget dullegrej. Kemi, som blandt andet kan være kræftfremkaldende, skabe allergi eller skade dit ufødte barn, hvis du går rundt med sådan et.
For slet ikke at tale om den miljøbelastende kemi. Det særlige ved makeup er, at det ofte sidder på den sarte og tynde ansigtshud i mange, mange timer.
Læbemakeuppen spiser du tilmed en pæn portion af! Derfor er det makeup hvor der netop er tænkt over indeholdet et vigtigt sted at prioritere. Det er din krop og den skal holde i mange år og derfor må vi ikke gå på kompromis.
Traditionel makeup indeholder desværre ofte både petrokemikalier, som er restprodukter fra olieindustrien. Dét ånder din hud ikke særlig godt i. Så har vi parabener, diverse miljøskadelige stoffer og som regel et skvæt parfume. Allergilæger fastslår, at æteriske olier er præcis lige så allergene som syntetisk parfume. Derfor er det sundest, at din makeup er parfumefri.

http://www.naturskon.dk/

Der findes mange forskellige mærker som netop har tænkt på kunder og forbrugers vegne og derfor er vi godt stillet hvis vi tænker os om og vælger udfra hvad vi ved.
Tromborg, Rudolphcare, Karmameju, Mellisa er danske mærker som virkelig er nøjsomme med hvad de putter i deres produkter og vil deres forbrugere, kunder og miljøet det bedste uden kedelig kemi.
Jeg har fundet en side som har samlet alle de gode og miljøvenlige mærker og det er en VIRKELIG lækker side! Der er alt hvad hjertet begærer og gud hvor kunne jeg købe mig fattig derinde
Udover makeup og produkter har naturskon.dk en helt side til baby og børn som på ingen måde har brug for at få kemi og urene produkter indenbords.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar