tirsdag den 12. maj 2015

Party party party...

Skal der være fest så lad der være fest og der skal ikke spares på noget!
Jeg elsker fest der er gjort noget ud af, dvs fester hvor der er tænkt over tingene og hvor alt har betydning, og det er især de små ting som kan spille en afgørende betydning, for de små deltaljer bidrager til et helhedsindtryk. Når gæsterne er gået skal de gerne se tilbage på festen og tænke at der var tænkt på alle deltaljer og intet var tilfældigt, samt at værterne var tilstede og nærværende .
Alt dette kræver planlægning og overblik og derfor er det vigtigt at gøre sig nogle tanker og ideer om hvordan man gerne vil have det og hvilken anledning man skal fejre.

http://jaminasfest.dk/collections/fodselsdag

Der findes SÅ meget forskelligt fint, men hvis man ikke har en ide om hvad man ønsker kan det hele drukne og der kan købes i øst og vest af små dimser og sager som ikke vil have en sammenhæng eller vil passe sammen når det hele sættes sammen og det kan så, og vil så, blive en alt for dyr erfærde!

Derfor skal der laves en plan eller en brainstorm
-Datoen for festen
-Invitér gæster
-Budget for festen
-Skal festen have tema eller hvilken fest holdes, barnedåb, bryllup, fødselsdag eller sommerfest m.m?
-Mad og drikke
-Musik eller overraskelser

http://jaminasfest.dk/products/smaa-mad-flag

http://jaminasfest.dk/collections/nye-varer

Hos Jaminasfest.dk har de alt til at pynte op til enhver lejlighed, pompomer, paptallerkener, guirlander, kig forbi hvis du skal holde fest eller for gode ideer til den næste fest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar