tirsdag den 12. maj 2015

Iværksætter drømme...

Drømmer du om at skabe dit eget? og har brainstormet på forskellige ideer, den ene ide har taget den anden og næste skrid på den snirklede vej er lokaler til netop drømmen, som skal ophøre, for at blive transformeret til virkelighed.
Jeg har før skrevet om mine drømme HER og HER og vil igen nævne en perfekt side som giver dig overblik over hvilke lejemål som står til rådighed rundt om i landet.

http://www.oline.dk/ledigelokaler/koebenhavn-by


Hvad kræver det at starte op selvstændigt, tør man tage springet og hvad skal man overveje?
Find ud af hvad du brænder for, da det skal være noget du vil give din højre arm for! da drøm skal transformeres til virkelighed.
Tal med flere om dit projekt og hør hvad de siger, er din drøm noget son fanger andre? men husk ikke at videregive alle detaljer og ideer da der ikke skal gives alle guldkorn.
Det langsigtede mål er langsigted og derfor skal der være tålmodighed og forhindringer skal ses som udfordringer, vejen til mål er bumpet og der skal evt køreres mange omveje for at nå i mål.
Det er en god ide at have en blid opstart og derfor er økonomi og indtægt godt at have på plads. istedet for at låne penge til projektet kan det være smartere med en udbetaling/opsparing.
Kundeservice er alfa omega. oparbejd et netværk som kan hjælpe din opstart og erfaringsudvælsling/ideudvikling. deltag i et iværksætterkursus og få viden fra andre som allerede er iværksættere. lær af dine fejl og byg videre derfra. Internettet vil og kan hjælpe dig et stykke af vejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar