mandag den 20. januar 2014

Sov Godt lille du... Nyheder fra Danefæ lander i dag

En god og tryg natte søvn er vigtig for alle, og især for de små pus. Derfor er der en række ting man kan sikre sig i forbindelse med dette.

En god sove-rutine/rytme er alfaomega og det, at man foretager de samme ting, i samme rækkefølge, på det samme tidspunkt lige forud for sengetiden og søvnen gør at der etableres en soverutine. En rutine kunne for eksempel se sådan ud:


  • Lad barnet falde til ro ved at lege en stille leg sammen med det.

  • Giv barnet nattøj på og børst barnets tænder (hvis barnets tænder er brudt frem).

  • Hør noget roligt musik sammen.

  • Læs en lille historie eller fortæl en. Det kunne Evt være en historie om det der er på sengetøjet. -Ja hvorfor ikke? det giver da anledning til en go snak om noget konkret og det de kan se og forholde sig til.

  • Put så barnet med dynen i det lækre sengetøj og det sovedyr/tæppe/klud/sut eller hvad det nu er, barnet har som trygheds-ting.

Det er passende for barnet og den øvrige familie, at en sove-rutine varer mellem 15-30 minutter, men selve putteritualet skal ikke vare mere end 5-15 minutter.

Lidt info om søvn:
- Børn på 0-3 måneder bør sove 16-20 timer i døgnet.
- Børn på 3-12 måneder bør sove 11-16 timer i døgnet.
- Børn på 1-3 år bør sove 12-13 timer i døgnet.
- Børn på 3-5 år bør sove 11-12 timer i døgnet.
- Børn på 5-10 år bør sove 10-11 timer i døgnet.
- Børn på 7-12 år bør sove 9-10 timer i døgnet.
- Børn på 13-18 år bør sove 8-10 timer i døgnet.

Hos Dreamsforkids.dk finder du et hav af forskellige sængesæt og er et af markeds største udvalg af baby, junior og voksen sengetøj, i både retro, klassisk og moderne stil. De går meget op i kvalitet og ikke mindst miljøet. Derfor finder du kun de bedste mærker i shoppen.

Gå på opdagelse i det kæmpe udvalg af skønt og lækkert kvalitets sengetøj fra Danefæ, Day and Night, Småfolk og mange andre mærker.
Der er netop i dag kommet nyt sengetøj hjem fra Danefæ og de har også Tilbud på en masse forskellige varer lige nu, med op til 80%Lola Jensen understreger, at emnet om søvn og putteritualer er vanskeligt og svært at opstille klare regler for. Det handler i høj grad om at mærke efter i sit hjerte og at turde stole på sig selv, når man vælger, hvordan man vil putte sit barn, håndtere natteroderi osv. Hvis din metode føles rigtig for dig, så hold fast og luk ørerne for alle andres meninger.
Når det så er sagt, så anbefaler Lola, at man får børnene lagt i egen seng på eget værelse (ideelt set fra fem-seks måneders alderen, hvor de kan rumme adskillelsen). På den måde bliver der nemlig plads til den voksentid, der er så vigtig for parforholdet!

 Dette er et sponsoreret indlæg se min Reklame politik.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar