onsdag den 22. januar 2014

FindRoommate.dk

Er tiden til at flytte hjemmefra eller skal du bruge et værelse i forbindelse med nyt studie eller vil du blot prøve noget helt nyt og flytte til en anden del af landet??
Hos FindRommate.dk har du muligheden for at finde et værelse til en billig penge!


Det er også muligt at udleje et værelse til de mange som mangler et sted at bo og det er gratis at oprette en annonce efter en roommate til egen lejlighed.
Så mangler du en roommate SÅ SE HER


Det kan ofte være umådelig svært at finde en bolig og især hvis det ikke må koste ret meget og det er her FindRoommate kommer ind i billedet da de gør det nemmere og mere tilgængeligt at finde noget som passer dig!

Findroommate.dk er en online roommate notering og matching service, der hjælper ligesindede, rare mennesker, der har brug for et sted at bo, til at finde hinanden. Der er ingen ejendomsmægler, eller noget sælgersalær. Kun personlige opslag.

Når du skal finde en Roommate skal du Være realistisk: Du skal ikke forvente at din roommate bliver din bedste ven eller din kompagnon i starten. Ingen tæt kontakt kan kvæle selv det bedste venskab, hold kontakten ved lige og snak sammen. 
HER er lidt gode råd som kan hjælpe dig i din søgning efter en roommate.


Hos FindRoommate.dk kan du søge specifikt efter hvor i landet du mangler et værelse, hvor meget det må koste og se billeder af lejligheden og udlejer/ roommate.

Lyder det som noget for dig men har du alligevel en del spørgsmål så SE HER Der er de fleste spørgsål besvaret og giver dig en viden og svar på hvad der end måtte fylde i forbindelse med den kommende flytning


Rigtig god jagt efter en Roommate som dog er blevet en hel del nemmere hos FindRoommate.dk!

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  2. Er du opmærksom på www.boligdeal.dk, som er en af Danmarks største og hurtigstvoksende boligportaler med ca 13.000 boligannoncer og 75.000 tilmeldte boligsøgere?

    Boligdeal.dk kan bruges gratis af alle og har en mailservice hvor man kan få besked om alle nye boliger på markedet der passer til én, i samme øjeblik de bliver ledige.

    Der findes utrolig mange lejeboliger til billige penge og der er også mulighed for at finde lejelejligheder til delebrug.

    SvarSlet