fredag den 10. januar 2014

Onlinefotoservice.dk - Bryllupsinvitationer

Undersøgelser viser at danskerne i gennemsnit bruger omkring 109.000 kroner på at blive gift, hvis det foregår i kirken. Imens en borgerlig vielse, er gennemsnitsudgiften omkring 20.000 kroner.
Så går du med giftetanker kan det være en rigtig god idé og lægge et budget og tænke sig nøje om da  bryllupper er en rigtig dyr fornøjelse, og tendensen er, at prisen for morskaben bliver dyrere og dyrere som planlægningen skrider frem, Hvis ikke der vendes hver en krone.



Et sted at starte er ved bryllupsinvitationerne og hos Onlinefotoservice.dk laver de fine bryllupsinvitationer med en rabat på 25%

  http://www.onlinefotoservice.dk/rabat-pa-bryllupsinvitationer.html


Det er enkelt og nemt at designe lige netop den indbydelse som i foretrækker og der er mange designs at vælge i mellem så den bliver helt perfekt og der kan laves forskellige foreslag så i, i invitationen for det helt rigtige udtryk med tekst, billeder og den rette stemning og tema for jeres bryllup.

Du kan også Tilmelde dig onlinefotoservices nyhedsbrev med info om tilbud, nye produkter eller generel info. Dette kan du gøre ved at trykke HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar