lørdag den 15. marts 2014

Haarklinikken.dk - hvis du går op i hår

Hårtab rammer både mænd og kvinder. og hvorfor så lige det?? Årsagerne kan være mange og der er stort tabu omkring hårtab og derfor også mange myter! 
Mange myter er falske men en del også sande. STRESS er en sand myte, og i og med at samfundet og tendensen til stress er øget markant kan der opstå hårtab!

Haarklinikken har samlet informationer om årsager til hårtab samt behandlingsmetoder til hårtab og tyndt hår. 
Det er for de fleste stort tabu at miste håret og for mænd er det et tegn på at man er ved at blive ældre. Dog kan de fleste mænd leve med at være kronraget.                                             
Men det kan have helt andre årsager og derfor er det en god ide at få undersøgt hvad der for den enkelte er årsagen.

Hos kvinder ligger en stor del af vores identitet i håret og i modsætning til mænd, synes de fleste kvinder ikke, at det er atraktivt at være kronraget.Historisk set har hår altid været et symbol på kvindelighed, og udslået hår har været relateret til seksualiteten. Desværre føler man sig langt fra som et sexsymbol, når man står foran spejlet med 10 tjavsede hår, der ser så triste ud, at det danner grundlag for en mindre vinterdepression.
På Hårklinikken er ca. 20% af alle klienter unge studerende. ”Unge mennesker har et langt mere stresset liv end tidligere og det kan resultere i et hårtab. Oplever man et markant hårtab over en kort periode, kan det føles meget traumatisk. Men i stedet for at handle rationelt, vil de fleste forsøge at få volumen tilbage ved at style håret på uhensigtsmæssige måder, som yderligere kan være medvirkende til at øge hårtabet,” forklarer ernæringsekspert Lars Skjøth, der er grundlægger af Hårklinikken i København.
Finder du ikke svar på dine spørgsmål om netop dit hårtab, så ring til klinikken på

33 11 36 10.

Vil du læse mere om personer som har haft gode resultater kan det GØRES HER 
Flere kendte mennersker som operasanger Joachim knob, danser Thomas Evers og andre har oplevet hårtab og været i behandling. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar