fredag den 14. marts 2014

Staplesdirect.dk - alt til -kontoret -kreaværkstedet -børneværelset

Et af mine mange mottoer er: at man skal have styr på værktøjet og at man bestemt ikke skal gå ned på udstyr og det er særdeles vigtigt når man er kreativ!
Dels bliver produktet langt flottere og processen er langt nemmere hvis man har det rigtige værktøj. Dette gælder ikke kun for håndværkere som maler, murer og tømmer men også for kreative sjæle.
Det at have den rigtige saks når man skal klippe i stof eller have den rigtige lim eller den rigtige stempelpude eller sågar maskine gør et bare så meget nemmere og mere lækkert.StaplesDirect.dk vil være Danmarks foretrukne leverandør af produkter til kontor- og virksomhedsdrift via katalog- og internetsalg.
Denne position udbygges løbende gennem et dybt og alsidigt varesortiment, lavt prisniveau, altid attraktive tilbud, en kompetent kundebetjening samt en effektiv og pålidelig leveringsservice. 


En fed ting som denne side også byder på er Store Landkort. Har altid haft en ide om at det kunne være sjov at have et kort over verden også isætte mærker over hvor jeg har været og ønske destinationer.
Dette Kort er 120cm x 83cm og koster 384kr Se mere ved at klikke på Verdenskortet.

http://www.staplesdirect.dk/SearchEngine-kort 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar