fredag den 21. marts 2014

Effektivt program for mænd til at få større muskler.

Mænd er stærkere, hurtigere og mere udholdende end kvinder.  

Helt fysiologisk er der stor forskel og mænd skal have muskler, altså være stærke og kunne passe på familien, det er her uinstinketet vises tydligt.

Der kan gøres meget selv men hvis viljestyrken ikke er til det er der hjælp at hente hos Randløv og Boesen som giver personlig træning i muskelopbygning for mænd. 
Muskelopbygning for Mænd, er rettet mod dig, som ikke er væsentlig overvægtig (klik her, hvis det er tilfældet), men måske rettere for dig som er tynd eller lettere overvægtig ! Den typiske mand som køber dette forløb, er 30-50 år, og gør det for at opnå den krop, han altid har drømt om.

Træningen:
  • Du skal indstille dig på at træningen bliver ”nådesløs” hård, hver gang!
  • Vi skal træne 4 gange pr. uge. Muskelopbygning kræver bare mere stimuli, end vores andre forløb.
  • Vi kommer til at lave vægttræning, styrketræning samt intervaltræning.
  • Du skal indstille dig på evt. at komme til at lave yderligere ved siden af (typisk gåture eller ekstra intervaltræning).
Kost:
  • Den største begrænsning i muskelopbygning, er typisk at du ikke spiser nok. Derfor skal du indstille dig på, at spise nok mad – og nej, der er ingen vej udenom. Vi skal naturligvis nokguide dig.
  • Samtidig skal du forvente 5-6 måltider om dagen, – og ja, det skal du finde tid til.
LÆS MEGET MERE HER

ELLER OPRET KONTAKT HER1 kommentar:

  1. De er rigtig dygtige hos Randløv & Boesen, så det kan helt klart anbefales, hvis du overvejer et intensivt forløb. De kan hjælpe dig i mål med en livsstilsændring, som du kan holde, når forløbet er slut.

    SvarSlet