tirsdag den 11. marts 2014

Fisketur, Fiskeudstyr & Fiskegrej

At tage på fisketur sammen er en god aktivitet, naturligvis bedst for dem, der kan lide at fiske men det skal prøves før man ved om det er et hit. Der kan være tale om en fisketur til en ”Put and Take” sø, eller en fisketur med en fiskekutter på havet.
Hvem husker ikke fisketuren med farfar, hvis ikke så forestil dig hvordan den måtte have været i fantasien.
Hold pause, slap af for en stund og find den indre ro samt nyd naturens vidunderlige verden med en god kurv mad. For mange er det en stor oplevelse at tage på fisketur, og man er sammen om noget som man ikke er vant til og det giver gode oplevelser man husker længe.


Gode Råd Fra Danmarks Naturfredningsforening
  • Børn skal ikke have et fisketegn, men alle mellem 18 og 65 år skal. Man kan købe fisketegnet på posthuset.
    Nogle steder koster det noget at fiske, og andre steder er det helt forbudt. Heldigvis er der også mange steder, hvor det er gratis. Undersøg reglerne i din sø, før du kaster snøren ud.
    Nogle fisk er fredede en del af året og på bestemte steder i Danmark. Mange fisk skal have en bestemt længde, før du må tage dem med hjem og spise dem. Det kaldes fiskenes mindstemål.  Du kan finde både fredningstider og mindstemål på Skov- og Naturstyrelsens hjemmeside www.sns.dk
     Tag hensyn til naturen, hvor du fisker. Lad være med at ødelægge planter og forstyrre fugle og andre dyr. Tag altid dit affald med dig hjem.  Du skal også passe godt på dig selv. Det er farligt at falde i vandet. Tag eventuelt redningsvest på, og vær forsigtig, når du færdes på broer og langs bredden.

     


Jeg har i min tid været på overlevelseskursus hvor vi skulle lære at lave et blink, hvilket er ret så svært og det kræver tid og tålmodighed. Øvelse gør mester og der findes ret mange flotte.
Når man skal på fiske tur er det vigtigt at have sit udstyr altså sit fiskegrej iorden og mit motto er at man ikke må gå ned på udstyr så derfor må man have det mest nødvendige fiskeudstyr!

http://www.tafri.dk/shop/abu-toby-223c1.html

Hos tafri.dk tilbydes et bredt udvalg inden for forskelligt billigt fiskeudstyr. Hvad enten du står og mangler fiske udstyr til din næste fisketur, eller det er jagtudstyr du er på udkig efter, kan du på tafri.dk næsten med sikkerhed altid finde noget, du står og mangler eller leder efter.

Hvordan får man en fisk til at grine??
Putter den i Kildevand:O)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar