søndag den 10. november 2013

Neergaard hairdesign i Glostrup.

Neergaard Hairdesign er en frisøsalon bestående af et ungt team, Sandra, Kia & Louise - 3 kreative og dygtige frisører. Vi bestræber os på at sende fuldt tilfredse kunder ud af døren.
Vi videreuddanner os løbende på kurser og seminarer - og holder os ajour med tidens trends og hårmode fra ind- og udland - så vi altid kan give dig de bedste råd om klipninger og farve indenfor den nyeste hårmode.


Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder alt indenfor klip, farvning, permanent, børne- og pensionistklip. Vi tilbyder også rådgivning om hårpleje og hjælper med at finde en ny frisure til dig, hvis du ønsker fornyelse.

 

Tidsbestilling

Du kan ringe på 43 96 47 23 for at bestille tid til næste klip - eller du kan bestille tid online. Vi tilbyder også drop-in, så kig blot forbi vores salon på Brøndbyvestervej 27.              
Vi byder gerne på en kop kaffe!
 
 
Kundepleje og kundeservice er altafgørende og derfor skal der, og bliver der kredset om kunderenes ve og vel, der laves kvinde aftener og fede konkurrencer.
 
Lady's NightSom god service afholder vi Ladys Nights i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere som fx GHD, hvor GHD's egne medarbejdere kommer ud og viser tips og tricks til at få de store bløde krøller, de små tætte krøller, volumen helt fra bunden el nare den helt classiske glatning.
 
Da julen og nytåret og en masse festlige arrangemneter står for døren holder vi en Lady`s night hernede hos Neergaard Hairdesign hvor du lærer og får gode ideer og fif til hverdags og aften hår og make-up.Vi har også fået Julie indehaver af NOVA Copenhagen tøj til at komme og vise os sine kollektioner hvor der vil være gode rabatter at få.
Dagen du skal sætte af til dette er Mandag d 11.11.13- kl 18.00 og et par timer frem.
Du skal tage en veninde, søster el anden med som du kan øve frisurerne på og omvendt...
 
Så hvis du og veninderne er interesseret i at blive inspireret en aften, så er i velkomne til at kontakte os, eller løbende følge med på vores facebook side hvor vi holder dig opdateret om datoer på Lady's Night og andre nyheder.
 
 
Endnu en lækker gode er Jul hos Neergaard Hairdesign
 
 
Advents lodtrækning er en konkurrence hvor betingelserne er som følger...
Det du gør for at deltage er at du skal smide din bon i en bowle, og så trækker vi lod hver lørdag, om en gave..
Og til sidst samler vi alle bonnerne i en stor bowle, og trækker lod om en stor nytårsgave💥

Så Skal du nå at være med, så kom ned og bliv klippet, køb et produkt, få en hårkur el andet, så du kan smide din bon i bowlen..
 
Bestemt værd at besøge denne skønne salon med stor ekspertise indenfor HÅR, så skal du være klar til julen så book en tid og hvis du mangler en dygtig frisør så tøv ikke ved denne!!
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar