lørdag den 16. november 2013

Tjen penge på at brugerteste hjemmesider.

Vi som bloggere har nu muligheden for at tjene en skilling på at vurdere og teste forskellige hjemmesider igennem Usertribe.dkUsertribe er en service, hvor store danske virksomheder får brugertestet deres websites eller webshops, for at finde ud af, hvad de kan gøre bedre. 
Som tester skal man teste hjemme fra, fra PC eller MAC, og man bliver belønnet med 100kr per test á 20-30 minutters varighed. Man kan cirka lave 5-6 brugertest om ugen.

Måden man tester på er gennem video så du skal lave en video af dine test som har en varighed på 20-30min. Der optages både lyd og billeder. og du bliver nøje guidet gennem det hele så du står ikke alene med det og der er hjælp og guiden er gennem billeder og videoer af hvad du skal.

De skal bruge alle mulige folk i alle aldre, typer, størrelser og interesser også din bedstemor, hvis hun kan begå sig online :) Eneste krav er at hun snakker flydende dansk og bor i danmark. du skal være nysgerrig og tale frit om dine oplevelser når du anmelder de forskellige hjemmesider, det betyder at der skal fortælles det gode og det positive samt det der ikke dur og giver forvirring hvilket i høj grad er med til at give menneskerne bag den aktuelle hjemmeside en ide om hvad de skal ændre eller præcisere så det giver mening.
Det gør en stor forskel og du får penge for at hjælpe og afprøve.

           Meld dig som Brugertester HER


Like gerne Usertribe Facebook

Dette er et sponsoreret indlæg. Jeg henviser til min Reklame politik

Ingen kommentarer:

Send en kommentar