mandag den 29. september 2014

Organisering i en travl hverdag.

Det handler om at holde tungen lige i munden og det kan dælme være svært i en travl familie hvor der er knald på og det hele skal gå op i en højere enhed.
Familien er sat på hård prøve og der er ikke nok tid. Hvert familiemedlem går til noget hver i sær og det hele skal flaske sig.
Mortid, fartid, legeaftaler sportaktiviteter og fritidsinteresser ud over job, madlavning, tøjvask og indkøb,  rengøring, der er nok at se til og det SKAL sættes i system hvis det hele skal blive til virkelighed.
Gud være lovet kalender og tavler, hvis det ikke var for dem ville det hele gå i vasken og der ville ikke være styr på noget som helst.

Hos Creative Cave sælger de fede whiteboard tavler som findes i mange forskellige modeller og planer over fx mad, lommepenge, skema etc.
Tavlerne er i folie og kan hænges op på væggen samt køleskab og andre praktiske steder.http://creativecave.dk/tavler.php?vid=52

Madplan er en super ide dog tager det lidt tid men hvor der er sparet er der tjent, i tid og penge og der kan spares mange penge hvis der laves madplan. Du får handlet det hele på en gang, og der overvejes hvad der er i skuffer og skabe som skal bruges. du får set og spist af det du har før du køber nyt og der er indhentet tid da du kun skal handle 1-2 gange fremfor hele 6-7 gange. Tid som kan bruges på alt det sjove og kvalitetstiden sammen med familien.


For at holde styr på børnenes lommepenge, og man går ind for ydelse før belønning, eller det at lære børn at have et fornuftigt forhold til penge og økonomi, kan en lommepenge løsning være en ide og der skal et skema til.
Fx 2kr for hver tømte opvaskemaskine og 5kr for at gå ud med skraldespanden.
Det kan give et overblik og fornemmelse for hvad penge er for en størrelse og hvad der skal til for at få det man ønsker sig uden at tingen kommer dumpende fra himmelen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar