tirsdag den 2. september 2014

Rainbow upcykling

Hvad mener jeg så med det? I den vuggestue jeg arbejder i, fokusere vi på pædagogik og indretning og vi er startet på vores legeplads vi har mange ideer og får så småt ført flere ideer ud i livet.

Vi har lidt ideer til vores hegn som gerne må være mere spændende og give lyst til undersøgelse og udforskning.
Vi har sat de farvestrålende cd'er op med den side med alle regnbuefarverne op udad og når solen står på glimter, skinner og stråler de så flot så farverne rigtig kommer til sin ret.  
Cd'erne skifter farve og ændre udtryk altefter om solen står på eller der er skygge. Der er bare noget fascinerende over Regnbuer og alle farverne de drager blikket og man kan kigge på den i lang tid, igen og igen.
Børnene går til og fra for at kigge, røre og  udforske dem.  
Jeg har lavet mere på hegnet så der også er en regnbue formet i cd'er

Denne inspiration til hegn decotation kommer fordi jeg har set hegnbroderi og at vi tidligere har brugt cd'er som spejle disse er ikke helt så klare som spejle men er mere farvede i forskellige farver som netop giver den fede og dragende effekt.
Disse hegnbroderier er simpelthen sååå fine og håber at vi kan lave noget tilsvarende da vi har flere hegn som trænger til et pift af liv og et barnligt, legende touch. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar