fredag den 16. januar 2015

Mit næste køb... Posca tuscher...

Har set en genial ide til børn og sprog nemlig fortællesten. Disse sten har motiver tegnet på sig og udfra de motiverne på steenene der hives op af en pose skal der brygges en historie. Det giver en konkret ting at fortælle om imens fantasien og den narrative fortælling kommer i spil.
En genial hjælp til at sætte gang i sproget og i historierne. De kan udvikle alle aldre og der kan komme flere sten til undervejs.
Børnene kan have indflydelse på hvad de ønsker af sten/motiver og de kan også selv være med til at tegne nogle. Børnene kan hjælpe hinanden i fortællingen og digte sammen og hver for sig.
Hvad er en Posca tusch? En Posca tusch er en tusch med akrylmaling i. Det vil sige at det er en tusch og malerpensel i et, den faste spids fra tuschen og acrylmalingen fra maling, som betyder at du kan præcisionstegne på alverdens emner. Den hæfter på alle overflader og den fåes i 6 forskellige størrelser.

Jeg har fundet Posca Tuscherne hos Hertels.dk og så er det bare at komme på stranden og samle fine glatte sten.
Hertels fører et væld af kontor artikler og deres produkter er mange se HER eller deres katalog hvor hele sortimentet er præsenteret.

1 kommentar: