lørdag den 14. december 2013

Egne design får kreativiteten til at blomstre!

Egne Design er en web-shop til os som er kreative der gerne vil eller allerede laver dine egne kreationer.                                                                         Hos Egne Design har de et bredt udvalg af perler, clips og snore m.m. til fremstilling af f.eks. suttekæder, rangler, mobiler og barnevognskæder.
Alle perler, clips og snore er naturligvis helt giftfri og nikkelfri, og derfor meget velegnet til produkter til baby og børn. Perlerne er fremstillet i Tyskland - kendt for at være førende på markedet for træ. Perlerne kan tåle at blive skyllet under rindende vand og forsigtigt aftørres.
Egne Design er i rivende udvikling og forsøger hele tiden at finde nye og interessante materialer, så du kan lave dine egne helt unikke designs
Deres nyeste projekt er at lave strikke og hækleopskrifter, som er lette at gå til. Allerede nu kan symønstre købes i web-shoppen.
Jeg har kreeret en suttesnor med lilla sutteklips fra Egnedesign

Jeg har brugt blomstretstof, neonsnor og klips.
De forskellige materialer skal bruges til flere projekter og jeg har næste projekt på tegnebrættet.
Du finder materialerne på egnedesigns hjemmeside.

Denne nusseklud med nussemærker er lavet og givet til en lille pige og hos egnedesign kan man få meget lækkert og fint bånd!

Dette er et sponsoreret indlæg se min Reklame politik

Ingen kommentarer:

Send en kommentar