søndag den 15. december 2013

Julen er hjerternes fest... Hold romantikken ved lige... Forkæl din udkårne...

Jul er en højtid, ingen ønsker at fejre alene. Det handler om familie, go mad ,samværd og HYGGE!
Julen er hjerternes fest og for rigtig mange familier er julen årets vigtigste højtid. En tid hvor vi stadig holder fast i gamle traditioner og dyder, som ellers kan have trange kår i hverdagens centrifuge.
MEN julen er også højtid for familie-stridigheder både mellem svigerbørn og svigerforældre, og i de moderne familier med dine, mine og vores børn samt måske flere hold eks-er i kulissen. Hvilket for mange er anledning til stridigheder
Alle vil have deres ”rigtige version” af julen og egoismen kender ingen grænser i den henseende – ofte på børnenes bekostning, når de voksne kommer i konflikt.


Derfor er det utrolig vigtigt at huske på hinanden og på parforholdet som bliver sat ekstra på prøve i julestressen, så derfor vil jeg opfordre til at gøre noget ekstra godt og dejligt så julen med din udkårne, bliver skøn.
Undgå at sexlivet går helt i stå ved at være gode til at kommunikere og tal sammen så der ikke hele tiden skal slukkes ildebrænde men at i forbygger eller opbygger parforholdet til et sundt og stabilt forhold.
Måske trænger i til at der skal ske noget nyt og anderledes? eller der skal piftes op, tilsættes ekstra krydderi?

Lidt romantiske og frække idéer her

http://wundi.dk/collections/sexlegetoej-gavesaet/products/miss-purple-gavesaet-til-hendeMiss purple gavesættet er til hende som går op i hvilket legetøj hun har. Gavesættet er sammensat af lækre kvalitetsprodukter, som udover at se fantastisk flotte ud, også giver nydelse i bedste forstand.


http://wundi.dk/collections/sexlegetoej-gavesaet/products/gokkepakken-til-ham

Gokkepakken er perfekt til den fyren som er træt af venstre og højre hånd! Sættet består udelukkende af kvalitets onani-produkter, som med garanti vil få enhver fyr i stødet!

Hos Wundi som sælger sexlegetøj har de et udvalg af både dildoer, vibratorer, fleshlights, onani-legetøj og meget mere. Se mere Her
Wundi er et firma med fokus på diskrekt og hurtig levering af sexlegetøj til både ham og hende, til fornuftige priser. Stræber efter at yde den bedste service.
At købe sexlegetøj er en personlig ting og derfor tager de fortrolighed meget seriøst. Oplysninger om modtager / afsender vil aldrig blive videregivet / solgt / byttet til 3. part.

Wundi.dk har flere bud på frækkegaver til Ham og Hende alt efter hvor modig man er, eller hvad der skal tilfredsstilles...

Hos Wundi gør de meget ud af at de pakker de afsender til deres kunder er anonyme, diskrete og pakket sikkert og ansvarligt ind, der er ingen logoer eller firmareklamemærker på! Så ingen kan se hvor pakken kommer fra!


Dette er et sponsoreret indlæg se min Reklame politik

Ingen kommentarer:

Send en kommentar