søndag den 15. december 2013

Der bor en lille nissemand på loftets mørke rum bummelum

Frigast Nisser er designet af Birgitte Frigast og produceres i Kina, de har de fineste udtryg og giver hygge og stemning til jule udsmykningen i de små danske jule hjem.
Besøg nisserne i butikken på Hovedgaden 46, i Tisvildeleje Der er åbent alle fredage, lørdage og søndage kl. 10-17 frem til den 22. Dec. Mød kunstneren bag Frigast nisserne og hør historien om nisserne. Butikken bugner med mange fine varer.
Birgitte Frigast har lavet nisser, engle og andre eventyrfigurer siden 1987.

Birgitte frigast nisser, engle og andre eventyrfigurer er lavet i høj kvalitet, og har altid haft store krav til fremstillingen.
Birgitte Frigast har selv tegnet hvert eneste ansigt og skaber sammen med en dukkeskulptør det endelige ansigt. Selve nissens personlighed og tøj bliver også i hver eneste detalje skabt af Birgitte Frigast. 
Der er ingenting i produktionen der er overladt til sig selv. Birgitte Frigast kontrollerer selv alt fra start til nissen står færdig og lyslevende. Derudover gennemgår alle Birgitte Frigast figurer en skrapkvalitetskontrol inden de bliver pakket, hvilket gør at de uden problemer kan garantere, at det altid er første klasses kvalitet de sender ud. 


Porcelænet, som hoved, hænder og ben er lavet af en kvalitet der normalt kun ses i kongeligt porcelæn og lignende eksklusive produktioner. Porcelænsformen bliver kun brugt 30 gange, hvorefter den bliver kasseret og en ny taget i brug. Dette betyder at deres nisser, engle og eventyrfigurer altid har 100 % fine detaljer. 

Indfarvningen er en proces der kræver 3 gange brænding for at sikre at ingen farver nogensinde forsvinder eller falmer. 

Der bliver aldrig gået på kompromis med forarbejdningen af tøjet. Det er nærmest hvad man forstår ved skræddersyet. Der sjuskes ikke med nogen ting isyning og materialer. Ud over den eksklusive sy proces ligger der et stort håndarbejde bag hver eneste figur. Alle Birgitte Frigast figurer ligger i en smuk gaveæske, der ud over at være en smuk indpakning også beskytter optimalt ved forsendelse og giver figuren et godt sted at ligge, hvis de ikke skal stå fremme hele året.  og de kan købes HER


Birgitte Frigast nisser, engle og andre eventyrfigurer er uopslidelig og i høj kvalitet!

1 kommentar: