fredag den 13. december 2013

Investeringsforening uden gebyr

http://www.optimalpension.dk/index.php/investering/produktbeskrivelse

Har du taget stilling til hvordan du vil leve når du bliver gammel og skal på pension?? Har du sørget for at spare op til din pension og i så fald hvad er renten og hvilke gebyrer har du forhandlet dit pensions lån til??
Nogle lån kan hurtigt gå op i dyre gebyrer og en rente som ikke er noget at råbe hurra for og derfor skal du se med her...


Hvad er Optimal Pension  

Optimal Pension er et enkelt, billigt og fuldt gennemskueligt investeringskoncept uden skjulte omkostninger. Investeringsforeningsafdelinger kan anvendes til pensionsopsparing, alm. opsparing, virksomhedsskatteordninger, holdingselskaber og kaptitalforvaltning.


Målsætningen er at skabe et betydeligt merafkast i forhold til deres kunder og den bedst mulige balance mellem højt afkast, lav risiko og maksimal sikkerhed til meget lave omkostninger. Der gøres op med branchens høje omkostninger og uigennemskuelige investeringsprodukter. De er i følge data fra Investerings Forenings Rådet DKs billigste blandede investeringsforeningsafdeling. Med samlede årlige omkostninger på kun 0,55 % p.a. sparer du ca. 1,5 % p.a. i omkostninger hvert eneste år i forhold til sammenlignelige investeringsforeninger,bankpuljer, Private Banking og pensionsselskaber.

Investeringsforeningen Optimal Invest giver forbrugerne mulighed for at få en langt mere effektiv pension end den, der kan fås via normale banker.

Metoden til dette er investeringer i indekser inden for aktier og obligationer uden formidlingsgebyr - et højt gebyr, som Forbrugerrådet i flere omgange har advaret imod (gebyret er forbudt i en del lande).
Optimal Invest er 100 % uafhængig og derfor ikke super kendt endnu, men har netop fået de maksimale fem stjerner fra ratingbureauet Morningstar. De har benyttet lejligheden til at udvide med to nye produkter på markedet.
Se mere på http://www.optimalpension.dk/index.php/investering/produktbeskrivelse

Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan du investere så se her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar