mandag den 9. december 2013

Find den bedste og billigste a-kasse

Er du medlem af en A-Kasse??
Hvis uheldet er ude og du skulle blive fyreret vil du stå sikkert og stærkest med som minimum at være tilknyttet en A-kasse!
At være medlem af en A-kasse betyder at du er forsikret mod arbejdsløshed og hvis du skulle blive uretfærdigt behandlet ift. fyrring, mobning eller sexcikane kan de hjælpe dig med at køre sagen og dermed give dig juridisk hjælp.


Hvis du ikke er medlem nogle steder, skal du selv stå for det hele, hvilket mange opgiver, da det kræver blod, sved og tårer og vil koste mange, mange penge selv at stå for.
Med en A-kasse som kan rådgive og retsmæssigt ved hvilke regler og love der er, vil de kunne køre sagen og håndhæve loven.

Mange danskere glemmer at melde sig ind i en a-kasse, men det kan være en fatal forglemmelse, hvis man pludselig bliver fyret.

Jeg har hørt om mange skræk historier om folk der er blevet Fyret og cikaneret på den ene eller anden måde, som har fået hjælp og vundet sagen og fået erstatning for svie og smerte.
Den ene historie er om en bekendt som blev fyreret i en barsel og en anden blev fyreret ved sygdom og de fik begge hjælp af A-kassen.

Der findes mange forskellige A-kasser og nogle har specialiseret sig sådan at de bedst varetager fx. pædagoger, advokater eller selvstændige, andre er mere allround og varetager flere forskellige erhverv.

Er du i tvivl om hvilken a-kasse som passer til dig og dit behov er der kommet en ny side som kan hjælpe og Akasseguiden.dk er et forsøg på at lave en oversigt over nogle af de populæreste a-kasser i Danmark, så du kan få et bedre overblik over, hvad der er bedst for dig.
Akasseguiden.dk præsenterer alle a-kasser i Danmark og er samtidig en guide til dig.

På forsiden anbefaler de en håndfuld billige a-kasser.

Danmarks A-kasseguideFind billigste a-kasser
I dårlige tider er der god grund til at være medlem af en A-kasse. Men samtidig er det dumt at betale for meget. A-kasseguiden giver dig et hurtigt overblik over priser på nogle af Danmarks billigste A-kasser.

De Mest almindelige spørgsmål er 

Ydermere er det så smart at der er en chatfunktion hvor de står til rådighed og svarer på alle dine spørgsmål. du kan også indtaste dit erhverv og på den måde finde den A-kasse som passer til dine behov så det er bare om at komme igang! ready set go....

Dette er et sponsoreret indlæg se min Reklame politik

Ingen kommentarer:

Send en kommentar