fredag den 13. december 2013

Danmarks største udvalg i reservedele til bærbare


Bærbar.com har som speciale salg af reservedele til bærbare.
Vi forhandler Ram, batterier, strømforsyninger og meget mere til mange producenter, bla. Acer, Toshiba, HP, Compaq, Vega, Zepto, Medion m.f.

Hos bærbar.com giver de gode råd til opladning af batterier og beskriver hvad ram er for en størrelse, de guider og giver beskrivelser indenfor hvert emne, hvilket giver en større forståelse og sikkerhed for at du vælger det rigtige produkt! Dette er yderst praktisk og giver en stor viden. især til os kvinder som kan være uvidende omkring hvad du lige mangler.

Bærbar.com's kommunikation og support er i top og du kan kontakte dem med evt. spørgsmål eller problemer og de vil være dig behjælpelig gennem mail men også på telefon. Ydermere har de også et specielt punkt som hedder "hjælp mig med et produkt" hvor de indenfor 59min vil have taget kontakt med dig og være assisterende i forbindelse med lige det du søger!

Bærbar.com
Har lavet en fin video om handel på hjemmesiden og guider dig igennem til at finde netop den reserve del du står og mangler!
Du vil blive guidet i mindste detalje så der er ikke noget som forhindre dig i at købe her fremfor i en butik da servicen og kontakten til hjælp er lige så god hvis ikke bedre da der ikke er andre som kan få dig til at gøre et impuls køb!
Når du sidder hjemme i ro og mag er der god tid til at sætte dig ind i sagerne!!
du kan også ringe til dem hvis yderligere hjælp behøves!! se blot her...Dette er et sponsoreret indlæg jeg henviser til min reklamepolitik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar