søndag den 22. december 2013

Slibesæt til knive

Står du og mangler den sidste julegave til manden der har alt??? Eller måske den sidste gave som er en fællesgave eller mandelgaven?
Så kunne et knivslibersæt være en oplagt gave!!
Slibesæt giver dine knive et helt nyt liv og er utrolig enkelt at benytte.
Med et innovative knivsliber fra Lansky kan manden din hurtigt og nemt yde førstehjælp til dine/jeres knive. Benyt de 4 valgmuligheder for at gøre knivene skarpe, og brug kun 3-4 strøg og der vil tydeligt være mærkbar forskel.   
Hos Outdoor Adventure sender vi din nye knivsliber fra Lansky fragtfrit til hele Danmark.
Lansky har i mange år produceret kvalitets slibesystemer til hele verden. Lansky slibesystemer har formået at blive verdensførende indenfor slibeudstyr til alle former for knive. Ud over deres legendariske slibesæt bliver Lansky ved med at udvikle nye systemer og udstyr der gør slibningen af knive til en leg. Lansky slibesæt er udviklet og produceret i USA og er specielt kendetegnende ved slibestenenes lange levetid.

Hvis du vil gå skridtet videre eller blot fisker eller går meget på jagt vil dette sæt være ideelt!


Med et LANSKY 5-stens slibesæt får du 5 sten til slibning af alle dine knive. Uanset om det er jagt, fiskeri eller køkkenknive du ønsker at gøre skarpe så klarer LANSKY sagen. Slibesættet indeholder 5 slibesten sammen med en holder og slibeolie. Den smarte holder gør det nemt og enkelt at slibe dine jagtknive så de er knivskarpe.
Med Lansky 5 sten får du følgende slibesten:
- Ekstra grov slibesten (korn 70)
- Grov slibesten (korn 120)
- Medium slibesten (korn 280)
- Fin slibesten (korn 600)
- Ekstra fin slibesten (korn 1000)
Hos Outdoor Adventure sender vi dit nye Lansky slibesæt fragtfrit til hele Danmark. Se også vores store udvalg af Lansky produkter til ethvert behov.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar